Personal Training

Bij Revolution Personal Training in Nuenen bieden we trainingen, behandelingen en coaching aan op alle facetten van vitaliteit. We werken met een team van specialisten waarmee we oplossingen aanbieden om met kleine stappen de weg terug te vinden naar een gezonde leefstijl.

Personal Training:

 

Met onze Personal Training-sessies in Nuenen ontvang je op maat gemaakte trainingssessies die volledig zijn afgestemd op jouw individuele doelstellingen. Onze ervaren trainers bieden één-op-één begeleiding en persoonlijke aandacht om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke trainingsdoelen hebt, onze Personal Training-sessies zijn ontworpen om jou naar succes te leiden. We motiveren, dagen je uit en passen de trainingen op jouw vooruitgang aan, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.

4xT-Therapeut® Jordi Huijnen:

Wat is de 4xT® Methode?

TESTEN • TRIGGERS • TAPE • TRAINING

De 4xT® Methode is een nieuwe therapeutische behandelmethode met een bewezen goed en snel resultaat, gericht op snelle diagnostiek (wat is de oorzaak van de klacht) en snelle behandeling met behulp van de nieuwste wetenschappelijk bewezen therapeutische technieken. De 4xT® Methode bestaat uit een combinatie van 4 stappen, de vier T’s:

  • TESTEN: speciale therapeutische testen

  • TRIGGERS: manuele technieken en myofasciale technieken gericht op behandeling van spieren, gewrichten, bindweefsel (fascia) en organen

  • TAPE: speciale TAPE technieken

  • TRAINING: gerichte oefeningen vooral gericht op het ‘inslijpen’ van goede bewegingspatronen

Ook mensen met langdurige klachten ervaren vaak direct resultaat. De behandeling richt zich niet op spieren of gewrichten maar kijkt naar het gehele lichaam. Bindweefsel (fascia), het weefsel dat letterlijk alles met elkaar verbind, staat hierbij centraal. Doelstelling is om in plaats van symptoombestrijding, de oorzaken en blokkades op te lossen, waardoor de gewrichten en spieren beter functioneren en pijn vermindert of verdwijnt. 

Sportmassage: 

IJsbad- en ademhalingstraining:

Orthomoleculair / hormoonexpert vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie

Kom ook naar Revolution Personal Training in Nuenen en ontdek de voordelen van onze professionele begeleiding en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bepalen wat het beste bij jou past en een plan op maat maken om jouw doelen te verwezenlijken. Het team van Revolution Personal Training in Nuenen staat voor je klaar!

Revolution PT draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders