Over ons | Revolution Personal Training in Nuenen - Revolution PT

Even voorstellen:

Jordi

Huijnen

Als sportliefhebber ben ik van jongs af aan al actief geweest. Mijn sportieve reis begon met judo, gevolgd door grappling (een vechtsport) en fitness. Op 19-jarige leeftijd realiseerde ik me dat ik een passie had voor het helpen van mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit en levensstijl. Om deze reden heb ik verschillende opleidingen, cursussen en stages gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te vergroten.

Na enkele jaren werkervaring bij Healthcity heb ik in 2014 samen met mijn vrouw Saskia de spannende beslissing genomen om ons eigen bedrijf te starten: RevolutionPT. Hiermee wilden we de mogelijkheid creëren om mensen op een nog betere manier te kunnen helpen.

Het is geweldig om terug te kijken op de prachtige periode die achter ons ligt, maar mijn focus ligt ook zeker op de toekomst. Ik ben vastbesloten om nog meer mensen te begeleiden naar een vitaal en succesvol leven.

Bij RevolutionPT streven we ernaar om jou de beste ondersteuning te bieden bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Met mijn uitgebreide ervaring en expertise in fitness en vitaliteit, kan ik je helpen om positieve veranderingen aan te brengen in jouw levensstijl. Samen zullen we werken aan het creëren van een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

 

Ik nodig je uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe RevolutionPT jou kan helpen om jouw vitaliteit en levensstijl naar een hoger niveau te tillen!

Even voorstellen:

Ronny

de Groot

Ik ben altijd op verschillende vlakken van sport bezig geweest denk aan krachttraining in de sportschool, maar ook duursporten. Zo heb ik een triatlon en een aantal halve en hele marathons gelopen.

 

De passie voor fitness werd zelfs zo groot dat ik me hierin verder ben gaan verdiepen en in 2013 uiteindelijk de opleiding gevolgd heb tot fitness instructeur. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verbreed en weet ik hoe je het beste resultaat uit een lichaam kan halen tijdens inspanning/sport.

 

Ik werk nu een aantal jaar als Personal Trainer en heb in deze periode verschillende cursussen gevolgd om me te blijven ontwikkelen, deze ontwikkeling wil ik voortzetten bij RevolutionPT.

 

Tot snel!

Even voorstellen:

Tobi

Hulsman

Vanaf mijn 4e ben ik al bezig met sport. Voetbal, judo en daarna heb ik nog verschillende andere sporten gedaan. Vanaf de basisschool wist ik eigenlijk al dat ik me wilde focussen op het begeleiden van mensen op sportgebied.

 

De opleiding CIOS heb ik afgerond en ga nu door studeren op de Fontys sporthogeschool. Ik behoor al een paar jaar bij het team van RevolutionPT en voel me hier erg thuis.

 

Met mijn passie en kennis halen we samen het maximale uit je trainingen en coaching en werken we aan een gezond en krachtig lichaam in een goede balans.

Graag maak ik kennis met je en hoor ik graag wat ik voor jouw kan betekenen.

Tot ziens in de gym!

Even voorstellen:

Floris

Boumans

Sinds kleine jongen was ik al een actief en druk mannetje en constant aan het sporten of buiten aan het spelen. Het was toen ook geen verrassing dat ik na de middelbare school het CIOS ben gaan doen in 2012.

 

Vanuit mijn opleiding ben ik toen in aanraking gekomen met fitness en trainingsleer. Naast fitnessen ben ik ook een fanatiek hockeyer en gaan mijn interesses in sport ook verder dan alleen deze twee. Ondanks mijn jonge leeftijd geef ik al 10 jaar training, zowel binnen de fitness, maar ook op het sportveld.

Na het CIOS wou ik verder met gezondheid en ben ik uiteindelijk de opleiding Fysiotherapie gestart in Eindhoven. Tijdens mijn trainingen maak ik graag gebruik van deze kennis en zal ik je waar nodig coachen op de techniek zodat je de minste kans op blessures loopt.

 

Wanneer je bij mij komt trainen gaan we verantwoord aan het werk, maar een lekkere portie spierpijn is nooit verkeerd! Dus schuw jij flink sporten niet en zou je graag willen werken aan je doelen en resultaat? dan zie ik je graag bij een proefles om een begin te maken.

Tot snel bij RevolutionPT!

Revolution PT draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders