Small Group Training

Bij Revolution Personal Training in Nuenen bieden we trainingen, behandelingen en coaching aan op alle facetten van vitaliteit. We werken met een team van specialisten waarmee we oplossingen aanbieden om met kleine stappen de weg terug te vinden naar een gezonde leefstijl.

 

Small Group Training:

 

Revolution Personal Training in Nuenen biedt ook Small Group Training aan, waarbij je kunt genieten van de voordelen van een groepstraining en persoonlijke aandacht. Onze Small Group Training-sessies zijn ideaal voor diegenen die graag in een motiverende en ondersteunende omgeving trainen. Je traint samen met een kleine groep gelijkgestemde individuen, onder begeleiding van onze ervaren trainers. De trainingen worden zorgvuldig gepland en aangepast aan de behoeften van de groep, terwijl er ook ruimte is voor individuele aandacht en advies. Met Small Group Training krijg je de energie en motivatie van een groepstraining, terwijl je toch profiteert van persoonlijke begeleiding.

Of je nu kiest voor Personal Training of Small Group Training, bij Revolution Personal Training in Nuenen ben je verzekerd van hoogwaardige en resultaatgerichte trainingssessies. Onze gepassioneerde trainers zijn toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor de juiste techniek, veiligheid en motivatie.

4xT-Therapeut® Jordi Huijnen:

Wat is de 4xT® Methode?

TESTEN • TRIGGERS • TAPE • TRAINING

De 4xT® Methode is een nieuwe therapeutische behandelmethode met een bewezen goed en snel resultaat, gericht op snelle diagnostiek (wat is de oorzaak van de klacht) en snelle behandeling met behulp van de nieuwste wetenschappelijk bewezen therapeutische technieken. De 4xT® Methode bestaat uit een combinatie van 4 stappen, de vier T’s:

TESTEN: speciale therapeutische testen

TRIGGERS: manuele technieken en myofasciale technieken gericht op behandeling van spieren, gewrichten, bindweefsel (fascia) en organen

TAPE: speciale TAPE technieken

TRAINING: gerichte oefeningen vooral gericht op het ‘inslijpen’ van goede bewegingspatronen

Ook mensen met langdurige klachten ervaren vaak direct resultaat. De behandeling richt zich niet op spieren of gewrichten maar kijkt naar het gehele lichaam. Bindweefsel (fascia), het weefsel dat letterlijk alles met elkaar verbind, staat hierbij centraal. Doelstelling is om in plaats van symptoombestrijding, de oorzaken en blokkades op te lossen, waardoor de gewrichten en spieren beter functioneren en pijn vermindert of verdwijnt.

Sportmassage:

IJsbad- en ademhalingstraining:

Orthomoleculair / hormoonexpert vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie

Kom ook naar Revolution Personal Training in Nuenen en ontdek de voordelen van onze professionele begeleiding en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bepalen wat het beste bij jou past en een plan op maat maken om jouw doelen te verwezenlijken. Het team van Revolution Personal Training in Nuenen staat voor je klaar!

Revolution PT draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders